Camagra is een erectiepil zonder recept net als de andere natuurlijke erectiepillen

Hieronder vindt u een samenvatting van de Camagra XL erectiepillen. Ik heb deze erectiepillen voor u getest en mijn resultaten plus ervaringen heb ik hier voor u opgeschreven. In deze post zal u onder andere mijn opinie vinden over de werking, de ingrediënten en het gebruik ervan.

Daarnaast beoordeel ik deze erectiepillen die verkrijgbaar zijn zonder voorschrift van de dokter aan de hand van een cijfer tussen 1 en 5, dit cijfer wordt bepaald aan de hand van andere producten. Ook noteer ik de bestaande en bekende verkoopkanalen.

Camagra XL – Mijn test en ervaring met deze erectiepillen

Camagra XL mag misschien klinken als het chemische, en goed werkende, Camagra, het effect is het niet. Ik nam deze capsule, net als normaal, rond 8 uur ´s avonds, in en pas rond 11 uur ondervond ik wat effect. Er gebeurde wel wat en seks was mogelijk maar de sterke van de erectie was niet te vergelijken met andere producten die ik geprobeerd heb.

Voordelen:

  • Snelle levering
  • Zeer goedkoop

Nadelen:

  • Camagra is niet eerlijk over verschillende dingen zoals penis vergroting en de werkingsduur.
  • Het effect is niet zeer sterk.

 

Ook wordt er een penis groei beloofd volgens hun eigen website en bol.com. Nu heb ik wat experts op dit gebied gevraagd over de mogelijkheden van voedingsstoffen en penis groei. Deze mensen zeggen allemaal hetzelfde, het is onmogelijk. Er is meermaals wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de mogelijkheden van penis groei en dat is gewoonweg niet mogelijk. De enige mogelijkheid om de penis te vergroten is door middel van een operatie.

Gebruik

Camagra XL moet tot een uur voorafgaand aan de seksuele activiteiten worden ingenomen samen met genoeg water. Mijn ervaring zegt dat het zomaar drie uur kan zijn.

Vervolgens zou het product tot 24 uur moeten werken, ik denk dat dit soort producten altijd minder gaan werken de langer ze in het lichaam zitten. Sinds het effect in het begin niet zeer sterk was zou ik er niet vanuit gaan dat dit bijvoorbeeld de volgende dag nog werkt. Bij mij was dat in ieder geval niet zo, maar ook hier kan dat natuurlijk per persoon verschillen. De aanbevolen hoeveelheid is maximaal één capsule per dag.

 

Welke ingrediënten bevat Camagra XL?

De ingrediënten die Camagra gebruikt lijken veel op de kruiden die we vaak terug zien in deze producten, wat logisch is. Echter maakt dat het praktisch onmogelijk om de penis te doen groeien want als dat hier gebeurd zou dat voor de andere producten ook moeten gebeuren. Echter de erectie bevorderen is een ander verhaal. Daar gaat het om verschillende problemen die aangepakt moeten worden, zoals de bloedstroom en de hormoon toevoer. Hiervoor is de juiste afstelling van de kruiden zeer belangrijk en daarom verschillende producten veelal in werking.

  • Maca
  • Guarana
  • Tribulus
  • L-Arginine

 

Waar kunt u Camagra XL kopen?

Camagra XL kunt u via hun eigen website voor 27 € per 10 capsules kopen, dit is zeer goedkoop in vergelijking tot andere producten. Bij grotere hoeveelheden gaat de prijs per stuk een klein beetje omlaag maar geen aanzienlijk verschil.

Bewaar de capsules bij kamertemperatuur op een droge plek. Lees voor het gebruik altijd de gebruiksaanwijzing.

Conclusie

Persoonlijk ben ik geen fan Camagra. Toen ik deze erectiepillen opnam in de test was ik al ietwat schuchter voor het feit dat het misschien niet zou werken zoals ze beloven, simpelweg vanwege de belofte dat de penis groeit. Nu blijkt dat niet het enige probleem. De werking kwam laat en het was zeker niet zo sterk als dat zij zelf beloven. Mijn beoordeling is gebaseerd op de werking maar ook op de niet nagekomen belofte en zodoende beoordeel ik dit product met een 3.