Hieronder vindt u een samenvatting van de Cobra 120mg erectiepillen. Ik heb deze erectiepillen voor u getest en mijn resultaten plus ervaringen heb ik hier voor u opgeschreven. In deze post zal u onder andere mijn opinie vinden over de werking, de ingrediënten en het gebruik ervan.

Daarnaast beoordeel ik deze erectiepillen die verkrijgbaar zijn zonder voorschrift van de dokter aan de hand van een cijfer tussen 1 en 5, dit cijfer wordt bepaald aan de hand van andere producten. Ook noteer ik de bestaande en bekende verkoopkanalen.

Cobra 120 mijn ervaringen

Ik heb ‘s avonds een cobra 120 mg pilletje ingenomen en mijn ervaring was dat ik het na zo’n 50 minuten voelde beginnen werken. Ik ontving seksuele prikkels en die prikkels kwamen goed aan, mijn piemel begon mooi te groeien. De seks zelf was ook intens en daar was niets op aan te merken. Ik had de pil rond 18h ingenomen en we hebben om 22h nog eens seks gehad, erna was de werking wel tot een eind gelopen. Een nadeel was wel dat ik erna en de dag erna een lichte hoofdpijn had.

Voordelen:

  • Het werkt goed

Nadelen:

  • Chemische samenstelling
  • Bijwerkingen kunnen in hoge mate optreden

Persoonlijk ben ik geen fan van chemische middelen. Ik betrek cobra 120 echter wel in deze globale vergelijking omdat het ook zonder voorschrift te verkrijgen en het vrij populair is. Het is dus geen slecht middel maar de bijwerkingen van Cobra 120 mg zijn, zoals de meeste medicijnen met chemische samenstelling niet te onderschatten.

 

 

Welke ingrediënten bevat Cobra 120?

Het hoofdbestanddeel dat tevens ook het werkende stofje is in de Cobra 120 mg pilletjes is sildenafil. Zoals de naam het doet vermoeden bevat een pil 120 mg van dit ‘wonderstof’.

 

Waar kunt u Cobra 120 kopen?

Er zijn heel wat online erectieshops waar je cobra 120 mg kan kopen maar ik raad u aan voorzichtig te zijn. Er zijn namelijk veel sites online die valse erectiepillen verkopen of die uiteindelijk je bestelde product gewoon niet opsturen.

Conclusie

Cobra 120 werkt zoals het belooft, maar dit is niet mijn keuze nummer 1. Ik hou persoonlijk meer van erectie-middelen die natuurlijker zijn. Ik heb Cobra 120 mg enkele keren genomen en ik vond wel dat het iets chemischer aanvoelde dan de natuurlijke middelen, het kan natuurlijk ook zijn dat dit eerder mentaal is. Mijn mening blijft dus toch dat het beter is om eerst natuurlijke middelen te gebruiken en uit te testen alvorens meteen te beginnen met erectiepillen met een chemische samenstelling. Daarom geef ik Cobra 120 mg een 4 op 5.