Hieronder vindt u een samenvatting van de Em5 Forte erectiepillen. Ik heb deze erectiepillen voor u getest en mijn resultaten plus ervaringen heb ik hier voor u opgeschreven. In deze post zal u onder andere mijn opinie vinden over de werking, de ingrediënten en het gebruik ervan.

Daarnaast beoordeel ik deze erectiepillen die verkrijgbaar zijn zonder voorschrift van de dokter aan de hand van een cijfer tussen 1 en 5, dit cijfer wordt bepaald aan de hand van andere producten. Ook noteer ik de bestaande en bekende verkoopkanalen.

 

Em5 Forte mijn test

Ik nam de eerste keer één Em5 erectiepillen in, op een lege maag met water, in de hoop mijn impotentieprobleem op te lossen. Ik wachte langer dan een uur en dan merkte ik een beetje van het effect, maar niet genoeg. Mijn penis werd niet stijf genoeg om seks te hebben. Ik probeerde daarom de volgende dag 2 pilletjes in de hoop dat ik deze keer wel een grote volle erectie zou krijgen. Ik kreeg na een anderhalf uur wel een stijve maar deze was niet om over naar huis te schrijven. Het deed wel wat het moest, maar echt super vol en hard was mijn penis niet. Op het doosje staat dat je twee keer per dag een portie van 3 pilletjes mag nemen, en indien je twee keer seksuele betrekkingen wil hebben is dat ook wel noodzakelijk.

Voordelen:

  • Niet heel duur
  • Op veel plaatsen verkrijgbaar

Nadelen:

  • Je moet afwegen met de pilletjes
  • Effect kan beter

Gebruik

Er wordt aangeraden Em5 Forte ongeveer één uur voor de seks in te nemen indien u uw erectieproblemen wil verhelpen. Je moet 2 capsules inslikken met, zoals gewoonlijk met dit soort pilletjes, een beetje water. Indien het effect echter niet optimaal is, mag je 3 capsules innemen voor de seks, en dat maximaal twee keer per dag.

Het is niet bestemt voor jongeren onder 18 jaar en vrouwen. Indien je overgevoelig bent voor één van de in de volgende alinea genoemde bestanddelen, wordt het ook afgeraden.

Welke ingrediënten bevat Em5 Forte?

Em5-Forte bevat enkele veelvoorkomende bestanddelen in erectiemiddelen, maar ook enkele vreemde ingrediënten. Een vulmiddel gebruiken in de vorm van aardappelzetmeel bijvoorbeeld is een ongewone keuze. Hierdoor is er namelijk minder plaats in de capsule voor andere ingrediënten die je van je impotentie kunnen afhelpen.

  • Panax Ginseng
  • Aardappelzetmeel in de volksmond (Dit is het vulmiddel)
  • Epimedium extract
  • Gelatine,
  • L-Arginine,
  • Kleurstoffen

Waar kunt u Em5 Forte kopen?

Em5 Forte wordt geproduceerd door Lucovitaal. Het wordt dan zodanig ook verkocht op de Lucovitaal website, maar dat is lang niet de enige shop waar je Em5 Forte kan kopen. Ook bij bijvoorbeeld Albert Heijn, Kruidvat en Bol.com kan je deze erectiepilletjes bestellen. De prijs is overal ongeveer hetzelfde, het kan soms enkele centjes verschillen but that’s it. Voor een doosje van 6 capsules ben je 9,95 € kwijt. Wetende dat je dan 2 a 3 capsules per keer moet innemen, betaal je zo’n 4 € per keer.

Conclusie

Voor mij persoonlijk was deze test niet echt een groot succes. Ik heb al veel andere producten van Lucovitaal getest die wel echt super goed zijn, maar het recept van em5 Forte heeft nog wat verbetering nodig. Hopelijk verbeteren ze dus deze formule door het stimulerend product krachtiger te maken zodat het een volwaardige plek binnen hun assortiment kan bemachtigen. Ik geef Em5 Forte daarom een 3,5 op 5.