Op deze pagina wil ik iets dieper ingaan op de natuurlijke erectiepillen door middel van iets meer achtergrond informatie betreffende de volgende onderwerpen:

Erectiepillen tegen impotentie

Waar komen natuurlijke erectiemiddelen vandaan?

Erectiemiddelen worden al eeuwenlang gebruikt. Uiteraard niet op de manier zoals we ze de dag van vandaag gebruiken. Duizende jaren geleden waren er al kruidenmengsels bekend die de erectie bevorderde. Wij, als mensen, zijn namelijk door de jaren heen niet veel veranderd in onze seksdrang. Nu is er een periode geweest waarin de pharma industrie dermate snel groeide dat dit het enige betrouwbare optie leek wanneer het op medicatie neer kwam. Echter is er recentelijk een steeds sterkere trend gaande die neerkomt op het natuurlijk en gezonder leven.

Welke ingrediënten worden gebruikt?

Een probleem als een erectiestoornis is iets wat je voor langere tijd hebt en waardoor je vaker medicatie gebruikt dan normaal. Als je constant de chemische medicatie gebruikt heeft dat, wetenschappelijk bewezen, effect op de werking. Het lichaam wordt resistent tegen de werkzame stoffen.

Bij kruiden werkt dat anders, kruiden zijn meer een voedingsstof die het lichaam helpen om de juiste middelen aan te maken. Hierdoor heeft dit een blijvend effect en is de kans op een verminderde werking vele malen kleiner.

Er worden vele verschillende ingrediënten gebruikt, naast kruiden worden ook vitamines en soms energie opwekkers als Taurine gebruikt. Ik noem hieronder de bekendste kruiden op omdat de eigenschappen hiervan minder gekend zijn, vitamines zijn gemakkelijker vindbaar op het internet.

  • Vitis Vinifera
  • Camellia Sinensis
  • Ginseng
  • Maca
  • Muira Puama
  • Guarana
  • Ginko
  • Epimedium Icarins
  • Tribulus Terrestris

Dat de lijst redelijk lang is betekent niet dat je ze allemaal tegelijkertijd moet gebruiken. Met kruidencombinaties is het altijd belangrijk om de juiste hoeveelheden en verhoudingen te gebruiken. Zodoende zou het al genoeg kunnen zijn om enkele krachtige kruiden te mengen.

 

Een korte uitleg van de kruiden geef ik hieronder:

Yohimbine

Yohimbine is afkomstig van de gelijknamige Yohimba boom uit West Afrika. In Afrika wordt Yohimbine gezien als een heus wondermiddeltje.

Al eeuwenlang wordt het ginds gebruikt om verschillende kwaaltjes te genezen. Naast de behandeling van impotentie zou het ook koorts, lepra, hoge bloeddruk en hartproblemen kunnen genezen.

Ginseng

Ginseng is een natuurlijk kruid dat gebruikt wordt voor natuurlijke erectiemiddelen tegen impotentie.

Ginseng wordt in veel verschillende landen aangetroffen en de kwaliteit verschilt dan ook redelijk. Dit kruid zorgt ervoor dat het hart sneller gaat pompen waardoor het bloed sneller door het lichaam stroomt.

Dit zorgt er automatisch voor dat er meer bloed naar de penis kan stromen. Ook staat dit kruid bekend om zijn vermogen vermoeidheid te verminderen waardoor er langer gepresteerd kan worden wat in dit geval in bed natuurlijk extra handig is.

Maca

Maca is een natuurlijk kruid dat gebruikt wordt voor natuurlijke erectiemiddelen tegen impotentie.

Maca groeit over het algemeen alleen in bergachtig gebied, op zo’n 3 tot 5 kilometer hoogte in het Andes gebergte. Dit kruid staat vooral bekend om haar verbetering van de hormonale werking van het lichaam.

Muira Puama

Muira Puama is een natuurlijk kruid dat gebruikt wordt voor natuurlijke erectiemiddelen tegen impotentie.

Muira Puama komt net als Maca uit Zuid-Amerika, deze voedingsstof wordt veelal gevonden in de regenwouden en bestaat uit boomschors substanties.

Dit kruid bevorderd het energie-niveau van het lichaam en de bloedsomloop.

Guarana

Guarana is een natuurlijk kruid dat gebruikt wordt voor natuurlijke erectiemiddelen tegen impotentie.

Guarana is een soort vrucht die in warme landen, wederom vaak Zuid-Amerika, groeit. Guarana is rijk aan vitamines maar beschikt ook over de stof cafeïne. Dit zorgt voor een beter energie level.

Ginkgo

Gingko is een natuurlijk kruid dat gebruikt wordt voor natuurlijke erectiemiddelen tegen impotentie.

Ginkgo zorgt voor een verbeterde bloedsomloop. Dit kruid wordt gemaakt uit de bladeren van de Ginkgo boom die veelal in Japan voorkomt.

Epimedium Icarus

Epimedium is een natuurlijk kruid dat gebruikt wordt voor natuurlijke erectiemiddelen tegen impotentie.

Epimedium Icarus heeft een speciaal verhaal: Een Chinese geitenherder zou een verhoogde geslachtsdrift bij zijn dieren hebben waargenomen nadat de dieren van deze plant hadden gegeten.  Of dit volledig waar is weten we natuurlijk niet maar het blijft hardnekkig lang bestaan. Echter is de werking ondertussen wel bewezen, het bevorderd de hormoonaanmaak en zorgt voor een lustopwekkend effect.

Tribulus Terrestris

Tribulus terrestris is een natuurlijk kruid dat gebruikt wordt voor natuurlijke erectiemiddelen tegen impotentie.

Tribulus Terrestris bevat sappen van het furostanol type, waarvan de werking invloed heeft op de bloedsomloop en de hormoonaanmaak. Dit product wordt op veel verschillende plekken ter wereld gevonden.

 

Zijn natuurlijke erectiepillen betrouwbaar?

Natuurlijke erectiepillen zijn minstens zo betrouwbaar als pharmaceutische erectiepillen. Het probleem is echter dat de verkoop van pharmaceutische erectiepillen beter gereguleerd is dat de verkoop van natuurlijke erectiepillen, die je zonder doktersrecept kan kopen. Hierdoor zijn er veel mensen die enigszins negatieve ervaringen hebben met natuurlijke erectiepillen, puur omdat ze een kwalitatief slecht product geconsumeerd hebben.

 

Gebruik geteste en veilige natuurlijke erectiepillen

Omdat natuurlijke erectiepillen niet getest worden door de autoriteit consument en markt voorafgaand aan het betreden van de markt is het lastig om goed en slecht te onderscheiden. Daarom is het belangrijk af te gaan op reviews van andere mensen, dit is ook hoe ik mijn lijst heb samengesteld. Natuurlijk werken deze middelen per persoon anders maar ik zou mijn test in ieder geval als hulpmiddel beschouwen voor uw zoektocht.