Hieronder vindt u een samenvatting van de Gold Max stimulatie pillen. Ik heb deze Libidoverhogende pillen voor u getest en mijn resultaten plus ervaringen heb ik hier voor u opgeschreven. In deze post zal u onder andere mijn opinie vinden over de werking, de ingrediënten en het gebruik ervan.

Daarnaast beoordeel ik deze libidoverhogende capsules die verkrijgbaar zijn zonder voorschrift van de dokter aan de hand van een cijfer tussen 1 en 5, dit cijfer wordt bepaald aan de hand van andere producten. Ook noteer ik de bestaande en bekende verkoopkanalen.

 

Gold Max – Mijn test en ervaring met deze erectiepillen

Volgends de verpakking is dit product voor mannen van alle leeftijden en bedoeld om je libido te verbeteren en je de intieme energie te leveren die je nodig hebt. Zodoende besloot ik de capsule rond 8 uur in te nemen. In ieder geval binnen een 40-45 minuten begon ik een kriebelend gevoel te krijgen en begon ik de effecten te voelen.

Voordelen:

 • Doet zoals het belooft.
 • De capsule is gemakkelijk in te nemen.

 

Nadelen:

 • De optie om een tweede capsule in te nemen wordt afgeraden
 • Effect is niet het sterkst.

 

Door dit product heb ik de hele avond plezier gehad en ondanks dat ik sterkere producten gebruikt heb tijdens deze test was het effect goed. De volgende ochtend echter zat het er niet meer in, ik merkte wel nog dat ik wat opgewekter uit mijn bed stapte. Nu is dat op zich geen probleem, het wordt echter vervelend op dagen waarop je ´s ochtends en ´s avonds aan de gang wil en de werking niet sterk genoeg is om dit vol te houden. Dan moet je naar waarschijnlijkheid twee capsules nemen waardoor je de aanbevolen hoeveelheid overschrijdt.

 

 

Gebruik

Gold Max is ontwikkeld om intieme energie en een beter libido te geven voor de momenten waarop jij het nodig hebt. Na inname, merkte ik binnen 40-45 minuten al de eerste effecten . Neem één capsule met water in tenminste 45 minuten voorafgaand aan het seksuele contact. De dagelijkse aanbevolen dosering is maximaal één capsule per dag.

 

Welke ingrediënten bevat Gold Max?

Gold Max bevat een combinatie van kruiden om het lichaam te stimuleren. De combinatie is zo samengesteld dat de ingrediënten allemaal goed samenwerken. Dit is een zeer slimme zet maar hiervoor is wel een klein beetje ingeleverd op de duur van de werking.

 • Kaneel Bast
 • Codonopsis Pilosula
 • Grote engelwortel 
 • Ginseng
 • Poria Cocos
 • Glycyrrhiza Glabra wortel extract
 • Goji bessen
 • Zoethout Extract

 

Waar kunt u Gold Max kopen?

U kunt dit product in een verpakking van 10 of 20 stuks kopen voor 39.95 € of 72.95 € in de webshop van Bol.com en van 2, 5, 10 of 20 capsules via de officiële webstore.  Ik raad aan om dit aan te kopen bij de officiële webshop omdat je dan altijd rechtstreeks contact kan hebben met hen. Het enige nadeel van het bestellen via de officiële webshop is dat de levering iets langer duurt en de prijzen aangegeven worden in dollars. 

Bewaar de capsules bij kamertemperatuur op een droge plek. Lees voor het gebruik altijd de gebruiksaanwijzing.

Gold Max kopen

Conclusie

Deze libidoverhogers zijn op een goede plek in deze markt. Het werkt zoals beloofd wordt. Echter vond ik de duur van de werking tegenvallen en was ik teleurgesteld dat het de volgende ochtend niet goed lukte. In mijn ogen moet je met deze producten altijd van tevoren een dosering nemen dus prefereer ik een sterker product dan een minder sterk effect. Ook vind ik het raar dat de beschrijving op Bol.com, kwalitatief bekeken, niet in de buurt van de uitleg op de officiële website komt . Al bij al zou ik dit product beoordelen met een 3,5.