Impocure erectiepillen voor mannen met erectiestoornissen

 

Hieronder vindt u een samenvatting van de Impocure erectiepillen. Ik heb deze erectiepillen voor u getest en mijn resultaten plus ervaringen heb ik hier voor u opgeschreven. In deze post zal u onder andere mijn opinie vinden over de werking, de ingrediënten en het gebruik ervan.

Daarnaast beoordeel ik deze erectiepillen die verkrijgbaar zijn zonder voorschrift van de dokter aan de hand van een cijfer tussen 1 en 5, dit cijfer wordt bepaald aan de hand van andere producten. Ook noteer ik de bestaande en bekende verkoopkanalen.

 

Impocure – Mijn test en ervaring met deze erectiepillen

Dit product was, volgens de verpakking, het product met de snelste werking uit mijn test. Zodoende besloot ik even iets langer te wachten met innemen. Uiteindelijk rond 9 uur heb ik de capsule ingenomen en ik was aangenaam verrast met hoe snel het werkt. In ieder geval binnen een half uur begon het knuffelen invloed te hebben op mijn penis.

Voordelen:

  • Het wordt snel in de bloedbanen opgenomen.
  • De capsule is gemakkelijk in te nemen.

 

Nadelen:

  • Ingrediënten zijn onduidelijk en rommelig.
  • Effect is niet het sterkst.

 

Door dit product heb ik de hele avond plezier gehad en ondanks dat ik sterkere producten gebruikt heb tijdens deze test was het effect prima. De volgende ochtend echter zat het er niet meer in, ik merkte er niks meer van. Nu is dat op zich geen probleem, het wordt echter vervelend op dagen waarop je ´s ochtends en ´s avonds aan de gang wil. Dan moet je naar waarschijnlijkheid twee capsules nemen waardoor je de aanbevolen hoeveelheid overschrijdt.

 

 

Gebruik

Impocure is ontwikkeld om sneller in de bloedbanen te worden opgenomen en daar slagen ze goed in. Na inname, barst de capsule open en kan het gelijk door de maagwand worden opgenomen. Waardoor ik binnen 30 minuten al effect ervaarde. Neem één capsule met water in tenminste 30 minuten voorafgaand aan het seksuele contact. De dagelijkse aanbevolen dosering is maximaal één capsule per dag.

 

Welke ingrediënten bevat Impocure?

Impocure bevat een combinatie van kruiden en vitamine om het lichaam te stimuleren. De combinatie is zo samengesteld dat de ingrediënten allemaal snel werken. Dit is een zeer slimme zet maar hiervoor is wel een klein beetje ingeleverd op kwaliteit. Echter is het een beetje onduidelijk welke ingrediënten precies werkzaam zijn, enkel de vitamines worden genoemd. De bekende ingrediënten staan hieronder:

  • Vitamine D3, B12, B1, B8
  • N-acetylcysteine
  • Protodioscin

 

Waar kunt u Impocure kopen?

U kunt dit product in een verpakking van 4 stuks kopen voor 28.95 € in hun eigen webshop en ook bij andere online winkels.  Ik raad aan om dit aan te kopen bij de officiële webshop omdat je dan altijd rechtstreeks contact kan hebben met hen.

Bewaar de capsules bij kamertemperatuur op een droge plek. Lees voor het gebruik altijd de gebruiksaanwijzing.

Conclusie

Deze erectiepillen zijn slim en innovatief in deze markt. Het werkt sneller dan de meeste producten en is daardoor interessant. Echter vond ik de werking tegenvallen en was ik teleurgesteld dat het de volgende ochtend niet lukte. In mijn ogen moet je met deze producten altijd van tevoren een dosering nemen dus prefereer ik een sterker product wat je misschien iets langer van tevoren moet nemen dan een minder sterk effect met minder wachttijd. Ook vind ik het raar dat het niet echt duidelijk is welke stoffen er gebruikt worden om de bloedstroom te stimuleren. Al bij al zou ik dit product beoordelen met een 3,5.