King Active is een erectiepil zonder recept net als de andere natuurlijke erectiepillen

 

Hieronder vindt u een samenvatting van de King Active erectiepillen. Ik heb deze erectiepillen voor u getest en mijn resultaten plus ervaringen heb ik hier voor u opgeschreven. In deze post zal u onder andere mijn opinie vinden over de werking, de ingrediënten en het gebruik ervan.

Daarnaast beoordeel ik deze erectiepillen die verkrijgbaar zijn zonder voorschrift van de dokter aan de hand van een cijfer tussen 1 en 5, dit cijfer wordt bepaald aan de hand van andere producten. Ook noteer ik de bestaande en bekende verkoopkanalen.

King Active mijn test

Sinds de werking van King Active snel na inname gebeurd besloot ik dit product iets later te nemen dan de andere, rond 9 uur ´s avonds. Uiteindelijk denk ik dat het effect rond 10 uur begon te werken.

Voordelen:

  • King Active heeft een, in verhouding, langdurig effect.
  • Het is, vergeleken tot andere producten, goedkoop.

Nadelen:

  • Persoonlijk vond ik dit product niet het sterkste effect hebben.
  • Er gaan wisselende verhalen over bijwerkingen rond dit product.

Persoonlijk had ik het idee dat andere producten een sterker effect hebben. Ik had het idee toch wel een ruime twee dagen profijt te hebben van dit product maar persoonlijk zou ik toch een sterker product prefereren.

Ik heb geen last gehad van bijwerkingen maar online gaan er wisselende verhalen over rond, wees dus voorzichtig.

Gebruik

King Active wordt 30 tot 60 minuten voorafgaand aan het seksuele contact ingenomen en zou een werking van 72 uur moeten hebben, al zal dit waarschijnlijk per persoon verschillend zijn. Ook kan de maaltijd voorafgaand aan de inname een invloed hebben op de langdurige werking, eet niet te veel is het advies.

Het product is nieuw op de markt en daardoor nog niet uitgebreid getest of beoordeeld door de consumenten, echter geeft King Active zelf aan dat het onder strenge veiligheidseisen wordt geproduceerd en verkocht.

Verder wordt er aangeraden de dosering niet te overschrijden, dus niet meer dan één pil per drie dagen.

Welke ingrediënten bevat King Active?

Het recept bevat voornamelijk veel kruiden, die staan hieronder uitgewerkt.

  • Siberian ginseng
  • Panax Ginseng
  • Tribulus Terrestris
  • Wild yam
  • Jujube extract
  • Maca

 

Waar kunt u King Active kopen?

King Active is online in vele verschillende hoeveelheden verkrijgbaar. Startend bij twee stuks voor 14,50 €, vier stuks voor 28,00 € tot aan 40 stuks voor 240 €. Bewaar de capsules bij kamertemperatuur op een droge plek. Lees voor het gebruik altijd de gebruiksaanwijzing.

Conclusie

Voor mij waren deze erectiepillen een gemiddeld werkend product. De werking was lang en zodoende komt dat overeen met wat ze beloven. Echter had ik niet het idee dat ik hier uren op door kon gaan, het was namelijk niet zo sterk. Dat klinkt tegenstrijdig maar uiteindelijk werken deze producten als stimulans, als je je eigen seksuele lust begint te verliezen zullen deze producten ook niet meer helpen. Dus toen ik mijn eigen seksuele lust een beetje begon te verliezen was het snel over. Ik had het idee dat andere producten hier duidelijk beter in waren. Zodoende beoordeel ik dit product met een 4.