De lijst van producten die heb samengesteld telt 10 verschillende erectiepillen. Dit zijn de meest bekende die ik kon vinden op het internet. Ik heb hierbij niet alleen gekeken naar ervaringen en verkoopkanalen in Nederland maar ook in andere landen. Echter zijn alleen producten in de lijst opgenomen die daadwerkelijk in Nederland beschikbaar zijn.

Ik heb de resultaten, mijn ervaring, belangrijke informatie en andere handige dingen per product uitgewerkt en de producten samengevat in de onderstaande tabel, voorzien van een cijfer per product. Het ´beste´ product kreeg van mij een 9 omdat er altijd ruimte is voor verbetering. Het slechtste product kreeg een 1 omdat het gewoonweg niet werkte.

Er is een duidelijke afscheiding te zien tussen goede en slechte producten. Slechts één product lag in het midden, over het algemeen was een product of goed of slecht. Uiteraard ben ik tijdens deze test de enige testpersoon geweest maar omdat ik al 5 jaar ervaring heb met erectiepillen en tot nu toe redelijk makkelijk een effect ervaar beschouw ik mijzelf zeker als een geschikte kandidaat om de verschillende producten te testen.

Om het compleet te maken heb ik ook de verkoop kanalen per product erbij gezet plus een link naar de originele verkoop website van het desbetreffende product. Om objectief te blijven heb ik ook de verkoopkanalen van de slechtst gewaardeerde producten erbij vermeld, al is het mijn persoonlijke mening dat deze slechts geldverspilling zijn.

 

Opbouw van de test

Er zijn verschillende fase in deze test geweest. Ten eerste heb ik informatie ingewonnen over dit onderwerp en de verschillende producten. De lijst van producten heb ik zelf samengesteld en om dat goed te kunnen doen heb ik veel reviews en beoordelingen over deze producten gelezen.

Om zo objectief mogelijk te blijven heb ik mijn vrouw gevraagd, toen de producten binnen waren, of zij deze in onherkenbare medicijndoosjes kon stoppen met een markering die alleen zij op dat moment wist. Zodoende wist ik niet van te voren welk product ik zou gebruiken en kon ik niet beïnvloed zijn door markering of beoordelingen. Natuurlijk had ik soms een vermoeden om welk product het zou kunnen gaan omdat er verschillende inname tijden zijn en mijn vrouw aan de hand daarvan altijd aangaf wanneer ik het zou moeten innemen.

Echter wist ik over het algemeen niet om welk product het ging en heb ik het idee dat ik elk product eerlijk getest heb.

 

1. Sensamax – Kwaliteitstest & Werking

Sensamax Europa´s beste natuurlijke erectiepillen tegen erectiestoornissen

Uit mijn test bleek Sensamax een uitstekende formule te hebben. Ik heb de capsule om 8 uur ´s avonds ingenomen, het effect kwam relatief snel na het innemen van de capsule, één uurtje, en bleef lang duren. De volgende dag had ik nog steeds het gevoel dat het werkte. Ook voelde ik mijzelf fitter en had ik het gevoel dat ik langer door kon gaan dan normaal.

De volgende dag merkte ik ´s ochtends dat het nog actief was. De hele dag gewoon normale dingen buitenshuis gedaan en er niks van gemerkt maar toen ik ´s avonds weer hoopte op interactie kwam het effect met gemak terug.

 

2. Solideforte – Kwaliteitstest & Werking

Solideforte is simpelweg geweldig. Het gaf me een steenharde erectie en die hield enorm lang aan. Ik bleef me de dag erna ook actiever voelen en zelfs de dag erop werkte de capsule nog steeds.

3. Libido Forte – Kwaliteitstest & Werking

Libido Forte is een erectiepil zonder recept net als de andere natuurlijke erectiepillen

Libido Forte nam ik in rond 8 uur ´s avonds en rond half 10 merkte ik verschil. De hele avond was knus en zodoende is het makkelijker te merken wanneer er wat extra stimulans is. Dit kwam dus zo rond half 10. En ik moet zeggen, daarna werkte het goed, heel goed. De avond en begin van de nacht ging goed en was precies wat ik verwachte. De volgende ochtend merkte ik er echter persoonlijk niks meer van.

 

4. King Active –  Kwaliteitstest & Werking

King Active is een erectiepil zonder recept net als de andere natuurlijke erectiepillen

Sinds de werking van King Active snel na inname gebeurd besloot ik dit product iets later te nemen dan de andere, rond 9 uur ´s avonds. Uiteindelijk denk ik dat het effect rond 10 uur begon te werken.

 

5. Prelox – Kwaliteitstest & Werking

Prelox is een erectiepil zonder recept net als de andere natuurlijke erectiepillen

Prelox heb ik tijdens een periode van twee weken genomen zonder het te combineren met andere producten. Naar mijn idee werkte het wel maar duidelijk niet zo krachtig als capsules die je vlak voor de interactie inneemt.

 

6. Libido Extreme – Kwaliteitstest & Werking

Libido Extreme is een erectiepil zonder recept net als de andere natuurlijke erectiepillen

Libido Extreme heb ik tijdens mijn test om 8 uur ´s avonds ingenomen. Het effect trad in na ongeveer 1,5 uur wachten. Dus in dat opzicht was ik een klein beetje teleurgesteld in het tijdverschil, vergeleken met wat ze beloven. Echter was ik daarna wel tevreden met het effect. Over het algemeen geen klachten over de kwaliteit van het effect. Ze beloven dat het 24 uur werkt en dat heb ik niet helemaal kunnen testen omdat ik de volgende dag bezig was maar tijdens de nacht hield ik het prima vol.

 

7. Impocure – Kwaliteitstest & Werking

Impocure erectiepillen voor mannen met erectiestoornissen

Dit product was, volgens de verpakking, het product met de snelste werking uit mijn test. Zodoende besloot ik even iets langer te wachten met innemen. Uiteindelijk rond 9 uur heb ik de capsule ingenomen en ik was aangenaam verrast met hoe snel het werkt. In ieder geval binnen een half uur begon het knuffelen invloed te hebben op mijn penis.

 

8. Camagra – Kwaliteitstest & Werking

Camagra is een erectiepil zonder recept net als de andere natuurlijke erectiepillen

Camagra mag misschien klinken als het chemische, en goed werkende, Kamagra, het effect is het niet. Ik nam deze capsule, net als normaal, rond 8 uur ´s avonds in en pas rond 11 uur ondervond ik wat effect. Er gebeurde wel wat en seks was mogelijk maar de sterke van de erectie was niet te vergelijken met andere producten die ik geprobeerd heb.

 

9. Vigrx – Kwaliteitstest & Werking

VigRx erectiepillen voor mannen met erectiestoornissen

Vigrx is ook een kuur. Dus hiervoor moest ik wederom twee weken uittrekken om dit product volledig te kunnen testen. Ze verkopen doosjes van 60 pillen en daarvan moeten er twee per dag geslikt worden om het gewenste effect te bereiken.

Tijdens de eerste week merkte in geen effect en was ik teleurgesteld. Echter wilde ik het niet direct opgeven en heb ik de volledige tweede week afgemaakt. Tijdens deze tweede week merkte ik een iets beter effect. Zo werd ik op één ochtend wakker met een erectie maar dat is niet echt waar ik het voor doe.

 

10. Libido 7 – Kwaliteitstest & Werking

Libido 7 erectiepillen voor mannen met erectiestoornissen

Dit gaat wederom om een kuur, de derde en laatste kuur die ik getest heb. Ik heb deze erectiepillen tijdens een periode van twee weken tweemaal daags ingenomen.

Volgens hun eigen website zijn klanten veelal tevreden met dit product, is de kwaliteit heel erg goed en zou de penis extra groeien. Nu weet ik dat het onmogelijk is om de penis te laten groeien door medicatie, dat is wetenschappelijk onmogelijk bewezen.

 

11. Libido power – Kwaliteitstest & Werking

Libido Power erectiepillen voor mannen met erectiestoornissenLibido Power nam ik net zoals de andere producten om 8 uur ´s avonds in, binnen 45 minuten zou het voor zo’n vijf uur lang moeten werken. Toen ik om 12 uur ´s avonds nog steeds geen effect merkte heb ik afgehaakt en gaan slapen. De volgende dag op zaterdagavond heb ik het opnieuw geprobeerd maar wederom zonder succes.