Libido Extreme is een erectiepil zonder recept net als de andere natuurlijke erectiepillen

Hieronder vindt u een samenvatting van de Libido Extreme erectiepillen. Ik heb deze erectiepillen voor u getest en mijn resultaten plus ervaringen heb ik hier voor u opgeschreven. In deze post zal u onder andere mijn opinie vinden over de werking, de ingrediënten en het gebruik ervan.

Daarnaast beoordeel ik deze erectiepillen die verkrijgbaar zijn zonder voorschrift van de dokter aan de hand van een cijfer tussen 1 en 5, dit cijfer wordt bepaald aan de hand van andere producten. Ook noteer ik de bestaande en bekende verkoopkanalen.

Libido Extreme mijn test

Libido Extreme heb ik tijdens mijn test om 8 uur ´s avonds ingenomen. Het effect trad in na ongeveer 1,5 uur wachten. Dus in dat opzicht was ik een klein beetje teleurgesteld in het tijdverschil, vergeleken met wat ze beloven. Echter was ik daarna wel tevreden met het effect. Over het algemeen geen klachten over de kwaliteit van het effect. Ze beloven dat het 24 uur werkt en dat heb ik niet helemaal kunnen testen omdat ik de volgende dag bezig was, maar de nacht hield ik het prima vol.

Voordelen:

  • Het is een volledig natuurlijk product.
  • De prijs is relatief laag ten opzichte van concurrenten.

 

Nadelen:

  • De werkzame stoffen komen pas laat.
  • Het product doet niet wat ze beloven.

Gebruik

Libido Extreme doet er volgens de fabrikant 3 kwartier over om in te treden, in mijn ervaring was dit anderhalf uur, maar dit kannatuurlijk per persoon verschillen. Neem de capsule met voldoende water in om sneller opgenomen te worden, ik heb een vol glas water gedronken.

Vervolgens houdt het effect tot 24 uur aan. Ik ga er persoonlijk vanuit dat het gewoon de nacht aanhoudt. Dus een prima product voor één nacht maar ga de uren er niet op na tellen. En uiteindelijk gaat het natuurlijk om de stimulans. Zonder stimulans zal er ook geen effect zijn.

Welke Ingrediënten bevat Libido Extreme?

Libido Extreme is een combinatie van natuurlijke kruiden en energie opwekkers die er samen voor zorgen dat de bloedstromen worden verbeterd en het energielevel stijgt. De belangrijkste ingrediënten zijn:

  • L-Arginine
  • Tongkat Ali
  • Phosphorous
  • Niacine

 

Waar kunt u Libido Extreme kopen?

Libido Extreme wordt per 6 capsules online aangeboden en heeft een verkoopprijs van 32,95 €, wat niet heel veel is. Ook is Libido Extreme te koop op Bol.com. Bewaar de capsules bij kamertemperatuur op een droge plek. Lees voor het gebruik altijd de gebruiksaanwijzing.

Conclusie

De werking van deze erectiepillen is goed. Ze beloven een 24 uur durend effect en als je ervan uitgaat dat het gewoon de nacht of de dag aanhoudt dan is het een prima product. Voor mij duurde het relatief lang voordat het effect intrad en dat valt mij altijd tegen, ze maken niet waar wat ze beloven. Maar dit kan natuurlijk per persoon verschillen.

Voor de prijs die je voor dit product betaald is de werking prima en zodoende zou ik het beoordelen met een 3,5.