Libido Forte is een erectiepil zonder recept net als de andere natuurlijke erectiepillen

 

Hieronder vindt u een samenvatting van Libido Forte. Deze erectiepillen heb ik voor u getest en de resultaten plus ervaringen van mij heb ik voor u opgeschreven. Onder andere de werking, ingrediënten en het gebruik komt terug in deze beschrijving.

Daarnaast beoordeel ik deze erectiepillen die verkrijgbaar zijn zonder recept van de dokter aan de hand van een cijfer, 1 – 5, dit wordt bepaald aan de hand van de andere producten. Ook noteer ik de bestaande en bekende verkoopkanalen.

 

Libido forte mijn test

Libido Forte nam ik in rond 8 uur ´s avonds en rond half 10 merkte ik verschil. De hele avond was knus en zodoende is het makkelijker te merken wanneer er wat extra stimulans is. Dit kwam dus zon rond half 10. En ik moet zeggen, daarna werkte het goed, heel goed. De avond en begin van de nacht ging goed en was precies wat ik verwachte. De volgende ochtend merkte ik er echter persoonlijk niks meer van.

Voordelen:

  • Volledig natuurlijk product.
  • Sterk effect.

Nadelen:

  • Het effect hield bij mij niet heel lang aan.
  • De prijs is relatief hoog voor de kwantiteit.

 

Gebruik 

Libido forte wordt één tot twee uur voor het seksuele contact ingenomen. Zelf ervaarde ik dus een wachttijd van anderhalf uur en zodoende is het verstandig deze tijden wel aan te houden. De capsule houdt tot 24 uur stand. Voor mij was dat minder, na het slapen, in de ochtend, was het effect over en heeft het totaal zo’n 10 uur geduurd. Echter is dat geen probleem omdat je gemakkelijk de volgende capsule kan innemen als je door wilt gaan. Denk er alleen wel op tijd om.

Libido forte zorgt voor een betere bloedsomloop waardoor er meer bloed naar de penis loopt. Dit zorgt weer voor een betere erectie.

 

Wat zijn de hoofdingrediënten bevat Libido Forte?

Libido Forte heeft veel verschillende kruiden van over de hele wereld samengevoegd. Hiermee hebben ze een krachtpatser gecreëerd die instaat is om te doen wat ze beloven, een goede erectie geven. De belangrijkste ingrediënten zijn:

  • Cynomorium Songaricum
  • Epimedium Brevicornum
  • Atractylodes Macrocephala
  • Rehmannia Glutinosa
  • Cinnamomum Cassia
  • Panax Ginseng

 

Waar kunt u Erectiepillen Libido forte kopen?

Libidoforte is te koop in twee verschillende verpakkingen. Een verpakking van twee stuks, ook wel de test verpakking, voor 16,95. En een verpakking van vijf stuks voor 39,95. Libidoforte wordt op verschillende kanalen aangeboden waaronder hun eigen website en Bol.com. Bewaar de capsules bij kamertemperatuur op een droge plek. Lees voor het gebruik altijd de gebruiksaanwijzing.

Conclusie

Libido Forte was een van de betere erectiepillen die ik heb getest tijdens mijn test periodes. Het effect is sterk en deed wat ik ervan hoopte en verwachtte. Enige minpuntje is dat ze andere tijden beloven dan wat ik ervaarde, maar dit was geen probleem. Vanzelfsprekend is ook dit een volledig natuurlijk recept en hierdoor ben ik wederom onder de indruk. Ik geef dit product aan de hand van mijn test een 4,5.