Libido Power erectiepillen voor mannen met erectiestoornissen

Hieronder vindt u een samenvatting van de Libido power erectiepillen. Ik heb deze erectiepillen voor u getest en mijn resultaten plus ervaringen heb ik hier voor u opgeschreven. In deze post zal u onder andere mijn opinie vinden over de werking, de ingrediënten en het gebruik ervan.

Daarnaast beoordeel ik deze erectiepillen die verkrijgbaar zijn zonder voorschrift van de dokter aan de hand van een cijfer tussen 1 en 5, dit cijfer wordt bepaald aan de hand van andere producten. Ook noteer ik de bestaande en bekende verkoopkanalen.

 

Libido power – Mijn test en ervaring met deze erectiepillen

Libido Power nam ik net zoals de andere producten om 8 uur ´s avonds in, binnen 45 minuten zou het voor zo’n vijf uur lang moeten werken. Toen ik om 12 uur ´s avonds nog steeds geen effect merkte ben ik afgehaakt en gaan slapen.

De volgende dag op zaterdagavond heb ik het opnieuw geprobeerd maar wederom zonder succes. Voor mij heeft dit product niet gewerkt, wat in mijn ogen enigszins vreemd leek omdat alle andere producten in ieder geval een soort van werking hadden. Zodoende weet ik niet wat er aan de hand is, maar ik durf  wel te zeggen dat het aan het product ligt omdat mijn lichaam tot nu altijd altijd reageerde op de verschillende producten.

Voordelen:

  • Het is relatief goedkoop.
  • Er wordt een snelle werking beloofd.

Nadelen:

  • Het werkt niet.

Gebruik

Nogmaals, voor mij werkte het product niet en zodoende zou ik het ook niet aanraden. Als u het product toch zou willen gebruiken, doet u dit als volgt.  Neem het product 45 minuten voorafgaand aan de interactie in met water. Een dosering van één of twee pillen wordt aangeraden, zelf had ik er twee genomen. Ook wordt er aangeraden de tabletten op een niet al te volle maag te gebruiken, ook iets waar ik rekening mee had gehouden.

Welke ingrediënten bevat Libido power?

Ik heb het gevoeld dat ze het product gewoon volproppen met verschillende ingrediëntent en het op die manier proberen te verkopen. Bijna alle bekende ingrediënten die zouden kunnen helpen tegen dit soort problemen zitten in dit product in dezelfde hoeveelheid. Met andere woorden ze hebben zeer weinig gedaan aan het corrigeren van verhoudingen. Persoonlijk denk ik dat dit de kwaliteit ten slechte komt.

  • Maca
  • Guarana
  • Kola Nut
  • Muira Puama
  • L-taurine
  • Vitamine B3

 

Waar kunt u Libido power kopen?

Libido Power wordt aangeboden op hun eigen website en op Bol.com. Het product wordt onder andere verkocht in een verpakking van 10 stuks voor 34,49 €. Dit is relatief goedkoop, als het daadwerkelijk zou werken.

Bewaar de capsules bij kamertemperatuur op een droge plek. Lees voor het gebruik altijd de gebruiksaanwijzing.

Conclusie

Voor mij hebben deze erectiepillen niet gewerkt. Misschien werken deze ingrediënten gewoon niet in deze verhouding. Omdat dezelfde ingrediënten in een andere verhouding wel werken denk ik dat het probleem daar ligt. Wellicht verschilt het per persoon maar ik schat de kans redelijk groot in dat deze producten op niemand werken. Echter omdat ik natuurlijk niet voor iedereen kan spreken maar slechts uit persoonlijke ervaring waardeer ik dit product met een 1.