Libido 7 erectiepillen voor mannen met erectiestoornissen

Hieronder vindt u een samenvatting van Libido 7. Deze erectiepillen heb ik voor u getest en de resultaten plus ervaringen van mij heb ik voor u opgeschreven. Onder andere de werking, ingrediënten en het gebruik komt terug in deze beschrijving.

Daarnaast beoordeel ik deze erectiepillen die verkrijgbaar zijn zonder recept van de dokter aan de hand van een cijfer, 1 – 5, dit wordt bepaald aan de hand van de andere producten. Ook noteer ik de bestaande en bekende verkoopkanalen.

 

Libido 7 – Mijn test en ervaring met deze erectiepillen

Dit gaat wederom om een kuur, de derde en laatste kuur die ik getest heb. Ik heb deze erectiepillen tijdens een periode van twee weken tweemaal daags ingenomen.

Volgens hun eigen website zijn klanten veelal tevreden met dit product, is de kwaliteit heel erg goed en zou de penis extra groeien. Nu weet ik dat het onmogelijk is om de penis te laten groeien door medicatie, dat is wetenschappelijk onmogelijk bewezen. Dus was ik enigszins sceptisch. En terecht, dit product werkte redelijk hetzelfde als de eerdere kuur die ik geprobeerd had, Libido7. Soms had ik het gevoel dat ik wat extra stimulans ervaarde maar over het algemeen werkte het niet. Het probleem van een erectiestoornis is echter dat je een sterke oplossing wil op de momenten die ertoe doen en geen halve oplossing op willekeurige momenten.

Voor mij werken dit soort producten gewoonweg niet.

Voordelen:

  • Ik zie hier geen voordelen.

Nadelen:

  • Het werkt niet.
  • Het is een kuur.

Gebruik

Het product moet tweemaal daags worden ingenomen met voldoende water. Voor mij werd het ondertussen normaal om over mijn dagelijkse inname na te denken maar ik kan me voorstellen dat een kuur nog steeds irritant blijft om te gebruiken.

Libido 7 raadt aan niet meer dan twee erectiepillen per dag in te nemen.

Welke ingrediënten bevat Libido 7?

De ingrediënten die gebruikt worden lijken ook niet echt de juiste middelen te zijn. Nu ben ik geen chemisticus of iets dergelijks, maar dit zijn meer vitamine en kruiden die je niet in de andere producten terugziet. Ik bedoel het zou kunnen werken maar dat doet het niet.

  • L-Arginine
  • Ashwagandha
  • Muira Puama

 

Waar kunt u Libido 7 kopen?

Libido 7 wordt verkocht via hun eigen kanaal en via bol.com. Ze verkopen hun producten in verschillende hoeveelheden en vragen per 60 erectiepillen, wat ongeveer neerkomt op een maand gebruik, 42,95.

Bewaar de capsules bij kamertemperatuur op een droge plek. Lees voor het gebruik altijd de gebruiksaanwijzing.

Conclusie

Concluderend zijn deze erectiepillen zeer slecht. Het werkt niet en doet vooral niet wat ze beloven. In mijn opinie is ieder product dat promoot met het vergroten van de penis verdacht. Dit is gewoonweg niet mogelijk en daardoor weet je al dat ze in ieder geval één van de beloofde dingen niet gaan nakomen. Dus dan ben ik altijd benieuwd, sinds dat onzin is, hoeveel andere beloftes zijn ook onzin. Om deze reden waardeer ik dit product ook met een 2.