Hieronder vindt u een samenvatting van Libidoman. Deze erectiepillen heb ik voor u getest en de resultaten plus ervaringen van mij heb ik voor u opgeschreven. Onder andere de werking, ingrediënten en het gebruik komt terug in deze beschrijving.

Daarnaast beoordeel ik deze erectiepillen die verkrijgbaar zijn zonder recept van de dokter aan de hand van een cijfer, 1 – 5, dit wordt bepaald aan de hand van de andere producten. Ook noteer ik de bestaande en bekende verkoopkanalen.

 

Libidoman – Mijn test en ervaring met deze erectiepillen

Libidoman is een natuurlijk potentiemiddel. Het zorgt voor meer zin in seks en helpt uw erectieproblemen tegen te gaan.

Ik nam een pilletje ongeveer een half uur voor de gewenste werking maar het duurde een pak langer vooraleer de natuurlijke erectiepil begon te werken. Wanneer de werking uiteindelijk intrad merkte ik wel een lichte verhoging in het libido en mijn erectie werd ook wat harder. Het effect hield echter niet super lang aan, maar er was wel genoeg tijd om seks te hebben. Een tweede keer een erectie bekomen die voldoende hard was om te neuken, was niet mogelijk. Voor deze prijs die behoorlijk hoog is vond ik het resultaat dus een beetje povertjes uitvallen.

Voordelen:

 • Doet wat het moet doen
 • Volledig natuurlijk

Nadelen:

 • Zeer duur
 • Werkt niet heel lang

Gebruik

De Libidoman erectiepillen moeten ongeveer 30 minuten voor de seks ingenomen worden met wat water. Er wordt aangeraden de capsules in te nemen op een lege maag. Uw lichaam zullen de werkende stoffen geleidelijk aan opnemen waardoor de werking ook langzaam zal intreden. Daarom begint het vanaf 30 minuutjes te werken, maar voor het potentiemiddel op z’n hoogtepunt is kan het best wel wat langer duren. Aangezien het een natuurlijk erectiemiddel is, heeft het geen onaangename bijwerkingen.

Welke ingrediënten bevat Libidoman?

In Libidoman zitten voornamelijk klassieke ingrediënten die bekend staan om hun potentieverhogende eigenschappen. Niet elk ingrediënt heeft echter even sterke stimulerende of erotische eigenschappen.

 • Maca Dry Extract
 • Guarana Extract
 • Kola Nut Extract
 • Muira Puama Extract
 • L-Taurine
 • Ginkgo Biloba Extract
 • L-arginine

 

Waar kunt u Libidoman kopen?

Libidoman is te koop op hun eigen webshop die ze delen met Camagra. We vermoeden dus dat deze producten van dezelfde producent komen en dan ook vrijwel op elkaar lijken qua samenstelling. Libidoman is te verkijgen per 5 capsules en er gaat telkens een procentje af indien je er meer koopt. Een doosje van 5 capsules kost 34,95. Dit is eerder een hoge prijs in vergelijking met gelijkaardige pilletjes van andere merken.

Conclusie

Libidoman is een behoorlijk product, maar de prijs is niet zacht. Ook is de werking niet zoals beloofd werd door de producent. Daarom geef ik libidoman een 3,5.