Hieronder vindt u een samenvatting van de MaxMan erectiepillen. Ik heb deze erectiepillen voor u getest en mijn resultaten plus ervaringen heb ik hier voor u opgeschreven. In deze post zal u onder andere mijn opinie vinden over de werking, de ingrediënten en het gebruik ervan.

Daarnaast beoordeel ik deze erectiepillen die verkrijgbaar zijn zonder voorschrift van de dokter aan de hand van een cijfer tussen 1 en 5, dit cijfer wordt bepaald aan de hand van andere producten. Ook noteer ik de bestaande en bekende verkoopkanalen.

MaxMan mijn test

Sinds de werking van MaxMan samengaat met het innemen van een erectie en vertragings pil, nam ik de capsules rond 8 uur ´s avonds. Uiteindelijk denk ik dat het effect rond 8:20 begon in te werken

Voordelen:

  • MaxMan heeft een, in verhouding, snelle werking
  • Het is, vergeleken tot andere producten, goedkoop.

Nadelen:

  • 2 verschillende capsules voor 1 gezamenlijk effect
  • Het is een kuur en moet 3 dagelijks ingenomen worden voor het beste effect

Persoonlijk had ik het idee dat andere producten een langer effect hebben. Ik had het idee toch wel een ruime 6 uur profijt te hebben van dit product maar persoonlijk zou ik toch een sterker product adviseren.

Ik heb geen last gehad van bijwerkingen maar wees altijd voorzichtig.

Gebruik

MaxMan wordt 15 tot 20 minuten voorafgaand aan het seksuele contact ingenomen en zou een werking van 10 uur moeten hebben, al zal dit waarschijnlijk per persoon verschillend zijn. Ook kan de voeding invloed hebben op het effect en de werking van het product. Ons advies is om niet te veel te eten.

Het product is nog niet uitgebreid getest of beoordeeld door de consumenten, echter geeft MaxMan zelf aan dat het onder strenge veiligheidseisen wordt geproduceerd en verkocht.

Verder wordt er aangeraden de dosering niet te overschrijden, dus niet meer dan één pil van beide voor de daad en 1 pil per drie dagen voor de algehele seksuele gezondheid.

Welke ingrediënten bevat MaxMan?

Het recept bevat voornamelijk veel kruiden, die staan hieronder uitgewerkt.

  • Ginseng Blend (Korean/Siberian)
  • Guarana Extract
  • L-Taurine
  • Maca
  • L-Arginine

Waar kunt u MaxMan kopen?

MaxMan is online in verkrijgbaar in één hoeveelheid. Twaalf erectie en twaalf vertragings capsules voor 13,99 €, via Bol.com. Bewaar de capsules bij kamertemperatuur op een droge plek. Lees voor het gebruik altijd de gebruiksaanwijzing.

Conclusie

Voor mij waren deze erectiepillen een goed werkend product. De werking was lang en zodoende komt dat overeen met wat ze beloven. Echter had ik niet het idee dat ik lang na de daad nog opwinding voelde, het effect was namelijk niet zo langdurig. Dus toen ik wakker werd, voelde ik mij niet extra energiek en was het gevoel snel over. Ik had het idee dat andere producten hier duidelijk beter in waren. Zodoende beoordeel ik dit product met een 4.