Prelox is een erectiepil zonder recept net als de andere natuurlijke erectiepillen

 

Hieronder vindt u een samenvatting van Prelox erectiepillen. Ik heb deze erectiepillen voor u getest en mijn resultaten plus ervaringen heb ik hier voor u opgeschreven. In deze post zal u onder andere mijn opinie vinden over de werking, de ingrediënten en het gebruik ervan.

Daarnaast beoordeel ik deze erectiepillen die verkrijgbaar zijn zonder voorschrift van de dokter aan de hand van een cijfer tussen 1 en 5, dit cijfer wordt bepaald aan de hand van andere producten. Ook noteer ik de bestaande en bekende verkoopkanalen.

Prelox mijn test

Prelox heb ik tijdens een periode van twee weken genomen zonder het te combineren met andere producten. Naar mijn idee werkte het wel maar duidelijk niet zo krachtig als capsules die je vlak voor de interactie inneemt.

Voordelen:

  • Een van de grootste merken ter wereld.
  • Prelox is, als kuur, een voedingssupplement en daardoor altijd aanwezig in het lichaam.

Nadelen:

  • Het is een kuur en moet dus dagelijks ingenomen worden.
  • Het is duurder dan de meeste andere producten.

 

Persoonlijk vond ik het lastig om dagelijks aan de inname te denken. En ondanks dat het wel gelukt is om het dagelijks te doen volgens schema had ik niet het idee dat het altijd effect had. Dit maakt het, in mijn ogen, een onzeker product. Het idee is goed maar de uitwerking is niet altijd perfect en dat is wel waar je op hoopt met dit product.

Gebruik

Prelox moet dagelijks voor een langere periode, minimaal een week, worden ingenomen. De dosering hangt af van het effect dat u ervaart en kan variëren tussen de twee en vier tabletten per dag.

Begin met twee tabletten per dag, mocht het niet voldoende zijn kunt u altijd verdubbelen naar vier.

Door dagelijks te slikken bent u altijd klaar voor interactie is het idee hiervan.

 

Belangrijkste ingrediënten in Prelox:

De ingrediënten van Prelox zijn minder natuurlijk dan de producten die we eerder tegenkwamen in andere producten. Hier gaat het meer om stoffen als Taurine, ook bekend als de werkzame stof in energiedrankjes.

  • L-arginine-L-aspartaat
  • Taurine
  • Pycnogenol

 

Waar kunt u Prelox kopen?

Prelox is te koop in één variant, namelijk 60 pillen voor 34,95 € en is verkrijgbaar bij verschillende online winkels. De fabrikant adviseert tussen de 2 en 4 pillen per dag te slikken wat dus betekend dat dit product 35 € tot 70 € per maand kost. Er worden kortingen gegeven als er meerdere verpakkingen tegelijkertijd worden besteld. Bewaar de capsules bij kamertemperatuur op een droge plek. Lees voor het gebruik altijd de gebruiksaanwijzing.

Conclusie

Prelox heeft een goed idee in handen met het aanbieden van een kuur. In het begin was ik zeker enthousiast over de mogelijke uitwerking van deze erectiepillen. Echter viel deze helaas een beetje tegen, het effect had van mij wat sterker gemogen en de frequentie van slikken ligt behoorlijk hoog voor het effect. Echter zou ik wel aanraden dit product te proberen als u een kuur wilt, misschien heeft het voor u een andere werking dan dat het voor mij had. Persoonlijk geef ik Prelox een 4.