Sensamax Europa´s beste natuurlijke erectiepillen tegen erectiestoornissen

 

Hieronder vindt u een samenvatting van Sensamax erectiepillen. Ik heb deze erectiepillen voor u getest en mijn resultaten plus ervaringen heb ik hier voor u opgeschreven. In deze post zal u onder andere mijn opinie vinden over de werking, de ingrediënten en het gebruik ervan.

Daarnaast beoordeel ik deze erectiepillen die verkrijgbaar zijn zonder voorschrift van de dokter aan de hand van een cijfer tussen 1 en 5, dit cijfer wordt bepaald aan de hand van andere producten. Ook noteer ik de bestaande en bekende verkoopkanalen.

Sensamax mijn test

Uit mijn test bleek Sensamax een uitstekende formule te hebben. Ik heb de capsule om 8 uur ´s avonds ingenomen, het effect kwam relatief snel na het innemen van de capsule, één uurtje, en bleef lang duren. De volgende dag had ik nog steeds het gevoel dat het werkte. Ook voelde ik mijzelf fitter en had ik het gevoel dat ik langer door kon gaan dan normaal.

De volgende ochtend merkte ik dat het nog actief was.Ik heb de hele dag normale dingen buitenshuis gedaan en merkte er niets meer van, maar toen ik ´s avonds weer hoopte op interactie kwam het effect met gemak terug.

Voordelen:

  • Heeft een sterk effect.
  • Heeft een langdurig effect, tot twee dagen.
  • Is volledig natuurlijk.

Nadelen:

  • Ik heb geen nadelen gevonden.

Sensamax´ ingrediënten komen volledig uit de natuur. Geen farmaceutische industrie die hieraan te pas komt. De verschillende ingrediënten, veelal kruiden uit de natuur, die gebruikt worden bij Sensamax combineren het beste van het beste. Er wordt gezorgd voor een verbeterde bloedsomloop en een verhoogde aanmaak van seksuele hormonen. Samen zorgt dit ervoor dat de erectie veel makkelijker en harder optreedt tijdens interactie.

 

Gebruik

Neem de Sensamax capsule ongeveer 1 uur voorafgaand aan de seksuele handelingen in. Het effect kan tot 48 uur aanblijven en zodoende wordt er afgeraden meer dan 1 capsule per 2 dagen te nemen. Ook wordt er aangeraden dat wanneer het effect sterker of langer aanblijft dan verwacht er de volgende keer slechts een halve capsule te nemen.

 

Ingrediënten van het Erectiemiddel Sensamax

De natuurlijke erectie bevorderende producten komen uit de streken waar deze het best groeien en zijn samengevoegd op basis van de connectie die ze in laboratoria met elkaar bleken te hebben. De belangrijkste ingrediënten zijn:

  • Maca (Lepidium meyenii Walp)
  • Druivenpitextract (Vitis Vinifera)
  • Groene theebladeren
  • Ginseng Panax
  • Astragalus

 

Waar kunt u Sensamax kopen.

Sensamax wordt verkocht op de eigen website in verschillende verpakkingen. Er is een testverpakking van 4 pillen voor 29,50 €, er is een verpakking van 8 pillen voor 53,50 € en eentje van 16 pillen voor 99,50 €. Sensamax geeft een korting en gratis verzending als je een pakje van 8 of 16 koopt.

Bewaar de capsules bij kamertemperatuur op een droge plek. Lees voor het gebruik altijd de gebruiksaanwijzing.

Voor mij zijn dit de beste erectiepillen die ik geprobeerd heb. Duidelijk een goed, sterk en langdurig effect en ik heb geen negatieve bijwerkignen gemerkt. Ze doen wat ze beloven en het is voor de prijs die gevraagd wordt echt de beste koop. Ook zijn er relatief veel positieve recensies van andere mensen betreffende Sensamax, wat in theorie inhoudt dat het niet alleen voor mij goed werkt. Zodoende beoordeel ik dit product als hoogste met een 5.