Hieronder vindt u een samenvatting van Solideforte erectiepillen. Ik heb deze erectiepillen voor u getest en mijn resultaten plus ervaringen heb ik hier voor u opgeschreven. In deze post zal u onder andere mijn opinie vinden over de werking, de ingrediënten en het gebruik ervan.

Daarnaast beoordeel ik deze erectiepillen die verkrijgbaar zijn zonder voorschrift van de dokter aan de hand van een cijfer tussen 1 en 5, dit cijfer wordt bepaald aan de hand van andere producten. Ook noteer ik de bestaande en bekende verkoopkanalen.

Solideforte mijn test

Solideforte is naar eigen zeggen gebaseerd op een formule die reeds zijn succes heeft bewezen. En dat klopt. Ik nam een pilletje in zo’n half uur voor de seks en ik kreeg al vrij snel een zeer sterke en intense erectie. Ook verhoogde mijn libido enorm, ik merkte dat ik veel geiler werd. De seks was echt goed en had het gevoel een volledige controle te hebben over mijn orgasme. Het effect duurde ook heel lang, de ochtend erop hebben mijn vriendin en ik nog eens seks gehad en het effect was nog steeds even sterk.

Voordelen:

  • Heel sterke erectie
  • Sterke verhoging libido
  • Solideforte is volledig natuurlijk.

Nadelen:

  • Het enige nadeel is dat het enkel online te verkrijgen is

Solideforte is volledig natuurlijk. Het is opgemaakt uit een combinatie van plantenextracten die bekend staan voor hun sterke werking om erectieproblemen op te lossen.

Gebruik

Het is aangeraden een Solideforte capsule in te nemen ongeveer 1 uur voor de seks, maar uit ervaring kan ik zeggen dat het best wel sneller werkt. Het effect kan duren tot 48 uur na de inname dus je hoeft niet meer dan 1 capsule per dag à twee dagen te gebruiken.   

Ingrediënten van het Erectiemiddel Solideforte

De belangrijkste bestanddelen zijn:

  • Panax Ginseng
  • Rozewortel
  • Vitis Vinifera
  • Maca
  • Astragalus
  • Kaneel

Waar kunt u Solideforte kopen

Je kan Solideforte kopen in een pakje van 4 en 8 capsules, deze zijn verkrijgbaar op de eigen website en Bol.com. Die van 4 pilletjes kost 29,90 € plus verzendingskosten, en die van 8 capsules kost 56,80 €, je krijgt hier dus een korting van 5% en je krijgt er gratis verzending bovenop.

Bewaar de capsules bij kamertemperatuur op een droge plek. Lees voor het gebruik altijd de gebruiksaanwijzing.

Conclusie

Ondanks het feit dat dit ik dit product nog maar net ken, vind ik het echt een topper. Je merkt wel dat ze geïnvesteerd hebben in een optimale formule. Op vlak van concurrentie denk ik dat er heel weinig andere merken bestaan die evenwaardig zijn. Op het internet lees ik gelijkaardige positieve berichten en ik kan deze dus beamen. Deze is dus mijn nieuwe nummer 2.