Ik krijg regelmatig de vraag over waar je het beste erectiepillen kan kopen, daarom behandel ik deze ook in mijn blog.

Vroeger kon je bijna uitsluitend erectiemiddelen kopen in fysieke winkels, clubs en shops. Er zijn er heel wat in Nederland dus je moest niet het halve land door om uiteindelijk je erectiepillen te kopen, maar er was minder keuze. Tegenwoordig is het gemakkelijker, bijna elk merk heeft zijn online erectieshop waarop je veilig en met heel wat betalingsmethoden de pillen kan bestellen. Ook kan je tegenwoordig via gespecialiseerde webshops die erectiemiddelen aanbieden of via meer algemene webwinkels zoals bol.com en beslist.nl aan je middelen geraken om je erectiestoornissen op te lossen.

Het is echter ook wel opletten. In Nederland zijn er heel wat nep erectiepillen in omloop. Dit zijn erectiepillen die eigenlijk illegaal zijn, of neppillen die simpelweg geen effect hebben. Deze pillen worden soms in winkels of clubs verkocht, maar ook online! Ook zijn er enkele websites die erectiepillen verkopen, maar ze dan uiteindelijk niet opsturen. Het is dus belangrijk om na  te gaan of de site waarop u deze koopt niet malafide is. Het veiligst is gewoon in de online erectiemiddelenshop van de merken zelf te kopen, je herkent de officiële website snel en je weet dan dat je effectief het echte product krijgt waarmee je je erectieproblemen kan oplossen.

In mijn vergelijkingstesten heb ik telkens een veilige website van het erectiemerk bijgevoegd waarop u in alle rust anoniem en veilig kan bestellen.